Meny
Klassiske Smørebrød
Gjelder fra klokken 11:00-16:00
Rekerøre med fennikel crudité og dill
185,-
Røkt laks, pepperrotrømme, agurk og syltet sennepsfrø
185,-
Sild, smilende egg og syltet løk
169,-
Panert fisk med remulade og sitron (varm)
189,-
Rakfisk servert i mandelpotetlompe med Røros rømme, røde beter, rød løk og egg
195,-
Stekt sildfilet, servert med rød løk, senepsmajo og pepperrot
185,-
Selleri-snitzel med karriremulade og kapers (varm)
169,-
Chevre med eple & pærekompott og friterte valnøtter
169,-
Tartar av røkte beter med jalapeñokrem, syltet rødløk og dukkah
169,-
Fritert rosenkål servert med jordskokk vaffel
185,-
Kyllingsalat på surdeigsbrød toppet med bacon
179,-
Biff tartar med eggeplomme, cornichons, syltet sjarlottløk og grov sennep
225,-
Roastbeef med syltet agurk, rød løk og urte majones
179,-
Karbonade, balsamico brunet løk og syltet agurk (varm)
198,-
Vaffel med konfitert andelår, rødkål og senneps majones
169,-
Ribberull servert med syltet agurk, rød kål pg sennepsmajo
175,-
Lunsj retter
Gjelder fra klokken 11:00-16:00
Rømmegrøt
Rømmegrøt med syrlige gule rosiner, sukker og kanel. Serveres med fenalår og flatbrød 205,-
Salat
Grillet Chevre med tranebær, valnøtter, rødbeter og balsamico- fiken vinaigrette 248,-
À la carte
Serveres fra kl. 14.00
Forretter
Biff tartar
serveres med økologisk eggeplomme, cornichons, syltet sjarlottløk og grov sennep 225,-
Bakt sellerirot
med pekannøtt knekk og løpstikkesaus 149,-
Jordskokkvaffel
med speket reinsdyrhjerte servert med hytteost fra Røros, havtorn, gulrot marinade og jordskokkchips 198,-
Hovedretter
Målselvnepe
med sellerirot, toppet med dillpesto, røde beter, jule sirup og fritert grønnkål 295,-
Torsk
med pure av grønne erter, hvitvinsaus, pomme anna og brokkolini 330,-
Sideflesk av svin
servert med sjysaus, glasert selleripure, pommes anna og rosenkål. Kommer med tyttebærsyltetøy 330,-
Kylling Ballotine
med grillet kål, hvitvins- morkel saus, ingefærgrillet nykål og pommes fondant 325,-
Reinsdyr indrefilet fra Røros
Serveres med gulrotpure, syltet sennepsfrø og rotfrukt chips 420,-
Vafler
Brunostis med brigebær sorbet
127,-
Bringebærsorbet og ostekake-krem
127,-
Rømmeis med sitronkrem og karamellisert hvit sjokolade
132,-
Dessert
Hjemmelaget eplekake med vaniljeis og salt karamell
125,-
Sjokoladfondant servert med hjemmelaget vanilje is
130,-
Sorbet av grønt eple og dill, serveres med pecannøtt knekk
120,-
Hjemmelaget croissant iskrem
65,-